Serviciile oferite de Formatia VIS

Cautati formatii bune (de muzica) pentru diverse evenimente publice sau private? Ne-ati nimerit!
Cantam! Cantam cele mai tari hituri de muzica usoara internationala, evergreen-uri, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, transformand nunta, botezul sau petrecerea la care suntem invitati intr-o petrecere de neuitat.


Muzica pentru petreceri private (nunta, botez, aniversare etc)

Este foarte important ca o formatie de nunta sa poata sa se adapteze tuturor tipurilor de eveniment. Fie ca este vorba de o petrecere mica sau foarte mare, de firma sau privata, fiecare eveniment are particularitatile lui si trebuie tratat ca atare. Chiar si instrumentele cu care se face deplasarea trebuiesc adaptate petrecerii care urmeaza a avea loc si de aceea noi facem un studiu amanuntit inainte de a decide ce abordare urmeaza a fi aplicata.
Formatia Vis are o experienta vasta si este pregatita din punct de vedere tehnic si profesional sa acopere orice tip de eveniment si sa il transforme intr-un eveniment de neuitat.


Muzica pentru petreceri de firma (corporate)

Formatia Vis este o trupa de coveruri care sustine atat in Bucuresti cat si in toata Romania show-uri Live pentru "party corporate" (petreceri de firma), deschideri showroom/lansari de produse etc. Repertoriul bogat ce cuprinde slagare din toate timpurile si din toate colturile lumii (dance, disco, pop-rock, rock&roll, reggae, latino, muzica usoara romaneasca sau straina, muzica populară), sonorizarea impecabila si adaptata locatiei in care urmeaza a fi sustinut evenimentul, costumatiile si regia scenica adaptata evenimentului pe care o punem in scena la fiecare petrecere si flexibilitatea de care dam mereu dovada,  ne recomanda in alegerile multor firme.


Disponibilitate Formatie pentru petreceri in Bucuresti, Pitesti si alte localitati

Suntem din Pitesti, iar formatia noastra activeaza cu preponderenta in Pitesti, Bucuresti, Craiova, Valcea, Ploiesti, dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei, in portofoliul nostru intrand si clienti persoane fizice sau firme din localitati precum Slatina, Craiova, Galati, Constanta, Cluj si altele.


Sonorizare profesionala

Pentru ca muzica noastra sa sune profesional, suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatie(Hd), ce confera o sonorizare foarte buna a petrecerii.


Schela si sisteme de lumini

Impactul vizual oferit de luminile profesionale sincornizate in functie de piesele cantate de formatie, creeaza o admosfera placuta si completeaza profilul unei show complet, prefigurand o petrecere reusita.


Instrumente muzicale

Si pentru ca in ziua de azi, nimic nu se poate face fara instrumente de ultima generatie, noi, Formatia VIS, investim in permanenta in cele mai noi si mai performante instrumente muzicale:

  • clape (ultima generatie)
  • percutie (tobe electronice)
  • chitara
  • vioara
  • clarinet
  • saxofon

Modalitati de contact Formatie

Daca vreti ca petrecerea sau nunta visata sa devina realitate, nu eziati sa ne contactati formatia !!! Puteti face acest lucru la telefonul: 0743.141.838, prin email pe pagina de contact sau pe pagina de facebook.

© Toate drepturile rezervate Trupa Vis | 2012 - by WebAlbum
Open Facebook